Известие

Collapse
No announcement yet.

съединител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• съединител

Вече съм собственик на алфа146, но имам проблеми със съединителя(предполагам).Значи проблема е следния- при рязко подаване на газта, оборотите се качват а ускорението е много малко(все едно че караш на полусъединител).Предполагам че това не е нормално за колата-146, 1.6 , 120 коня T.S.колата е производство-97 година на 92 хиляди километра.Може би става въпрос за износване на феродовия диск??
    Alfa 146 1.6TS 16v '98
    Fiat Punto 55 1.1 `97 - градската

ами сам си отговори на въпроса тука можеш само да се консултираш само къде да ти го сменят и евентуално цени да получиш :P
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
      тука можеш само да се консултираш само къде да ти го сменят и евентуално цени да получиш :P
      ами бих се радвал ако мога да получа инфо колко ше ми струват частите + ремонта.
      Alfa 146 1.6TS 16v '98

Comment

Менте съединител комплект който върши работа е около 130 лв (ТиН). Валео много добър ако го има наличен е около 250лв (Александър). Смяната в клубния сервиз е около 80-100лв макс.
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Аз понеже шреди окло 3 месеца го смених ще тидам един съвет! Значи съединителя за 134 лв от ТИН е добър но лагерчето не става! Доста хора се опалкват от шум след смяна на съединителя включително и аз! По добре поразпитай за по добър лагер за съединител! Иначе ще се налага после пак сваляне на скоростната кутия!
          Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Оргиналния е 280лева

Comment

Благодаря за инфото..Мисля да покарам така 1-2 месеца тъй като проблема не е чак толкова сериозен..(предполагам че увеличава разхода само + по-бавно набиране на скорост).А някои добър сервиз да предложите близо до Благоевград в краен случай и София може
              Alfa 146 1.6TS 16v '98

Comment

Ами аз не бих бил толкова голям оптимист, тва може да ти изиграе лоша шега ->по добре го смени.
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Може да се кара така раЗбира се. Само дето после и огледалния диск ще трябва да смениш, а там си е цифра вече

.

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                    Ами аз не бих бил толкова голям оптимист, тва може да ти изиграе лоша шега ->по добре го смени.
                    Я си представи че ти се наложи да изпревариш бързо и смъкваш предавка ама нема никой на съединителя. Не е хубаво така да караш, при 1-ва възможност го смени, а той ако боксува достатъчно огледалния сигурно вече е фира.

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
                      Може да се кара така раЗбира се. Само дето после и огледалния диск ще трябва да смениш, а там си е цифра вече

.
                      Колега ако в германия сменят само феродов диск кажи им да прочетат малко Съединител се сменя комплект Огледален+Феродов+Лагер
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Да прави сте.Само да си вкарам регистрацията(и там ся е голяма мотаница де ) и го сменям.
                        Alfa 146 1.6TS 16v '98

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                          Първоначално публикувано от 156 m-jet

.
                          Колега ако в германия сменят само феродов диск кажи им да прочетат малко Съединител се сменя комплект Огледален+Феродов+Лагер
                          Прав си

е, немога всичко да Знам.......но се уча бърЗо

Comment

Не се ли сменя притискателен+феродов+лагер, мисля че комплекта това включваше......
                            Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                            Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                            Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

А бе колеги аз малко в страни от тематат ама ми кажете как да стана и аз пълноправен член на тоя клуб.И има ли такъв клубен сервиз наистина, щото ми писна сякви пишман майстори да ми пипат колата и после по-зле.
                              Поне да ида някаде където разбират хората бе.
                              145, 1.6 I.E. Boxer
                              Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                              Subaru Legacy 2.5

Comment

Working...
                              X